banner

Όροι χρήσης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος παρέχεται για χρήση από την επιχείρηση «ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ» τόσο στους εταιρικούς πελάτες της, όσο και στον ιδιώτη χρήστη του διαδικτύου, ελεύθερα. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης από τους οποίους δεσμεύεστε.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τροποποιήσεις των παρόντων όρων χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση, μέσα στο υπάρχων ή το πιθανώς τροποποιημένο μελλοντικό νομικό πλαίσιο.

Οι παρόντες όροι αφορούν μόνο τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, έχουν συνταχθεί και ερμηνεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού δικαίου (Ν.2472/1997 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις του Ν.2774/1999 του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και τις κοινοτικές οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), οποιαδήποτε δε διαφορά εξ αυτών ανήκει στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Ιωαννίνων.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το εταιρικό σήμα, η κεντρική δομή και η βασική μορφοποίηση, καθώς και όλα εν γένει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στα περιεχόμενα αυτού του διαδικτυακού τόπου ανήκουν στην επιχείρηση «ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ» και τους δικαιοπαρόχους της. Με την επιφύλαξη αντίθετων διατάξεων του νόμου, δεν είναι δυνατή και απαγορεύεται η αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, ανατύπωση, δημοσίευση, πώληση ή διανομή καθ” οιονδήποτε τρόπο των περιεχομένων αυτού του διαδικτυακού τόπου χωρίς την έγγραφη συναίνεσή μας.

Περιορισμός της ευθύνης

Όλα τα περιεχόμενα τόσο της κύριας ιστοσελίδας μας, όσο και των παρεχομένων links συναφών ιστοσελίδων προμηθευτών και συνεργατών μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, στα οποία περιλαμβάνονται κείμενα, φωτογραφίες, γραφικές παραστάσεις κτλ. που δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, μπορεί να έχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνη για τις ανακρίβειες ή τα λάθη αυτά, ούτε εγγυάται μεταξύ άλλων την πληρότητα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που εμπεριέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο ή την καταλληλότητά του για τη συγκεκριμένη χρήση για την οποία τον επιλέξατε.

Η εταιρεία μας επίσης δεν φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, αρχική ή επιγενόμενη απώλεια ή ζημία που απορρέει από την πρόσβαση ή τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται σε αυτόν.

Με την χρήση του διαδικτυακού μας τόπου αποδέχεστε την απαλλαγή της εταιρείας «ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ» από οποιαδήποτε ευθύνη για απώλεια ή ζημία που σχετίζεται με τη χρήση του. Κανείς από τους παραπάνω όρους δεν αποκλείει την ευθύνη για απώλεια ζωής ή σωματική βλάβη από δόλο ή βαριά αμέλεια.

Ιωάννινα , Αύγουστος 2013

Comments are closed.

Ψηφιακή Σύγκλιση – ΕΣΠΑ – Δράση Eco Commerce

banner espa

Διεύθυνση (Address)

4 χλμ ΕΟ Ιωαννίνων-Αθηνών
Τηλέφωνο1 : 26510 47605
Τηλέφωνο2 : 26510 47615
Φαξ : 26510 47625

4 Km Ioannina-Athens NatRd
Phone1 : (+30) 26510 47605
Phone2 : (+30) 26510 47615
Fax : (+30) 26510 47625

Website : protogeros.gr
Email : info@protogeros.gr

(Our Privacy Policy) Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαβάστε εδώ την πολιτική με την οποία η "ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΑΕΒΕ" συλλέγει, διατηρεί και χρησιμοποιεί πληροφορίες προσωπικών δεδομένων.

Read here our website's Privacy Policy.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης (Terms of Use)

Διαβάστε εδώ τους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου από τους οποίους δεσμεύεστε.

Read here our website's Terms of Use.

social1 social1 social1
Αλλαγή μεγέθους